Productinformatie Belgie

belgiumHET PRODUCT IS DROOG EN BESTAAT UIT 3 DUNNE STUKKEN MATERIAAL.

HET KAN EFFICIËNT OPGESLAGEN WORDEN EN MAAKT ZO RUIMTE VRIJ IN DE KAST OF DIEPVRIES. OM THERMAFREEZE TE GEBRUIKEN WORDEN DE PADS GEDEHYDRATEERD EN DAARNA INGEVROREN.

belg

 

De unieke eigenschappen van ThermaFreeze zorgen voor een grotere thermische bescherming bij de verscheping van bederfelijke goederen, waardoor de verspilling van voedsel sterk wordt verminderd. Wanneer het product wordt gebruikt in een koelbox biedt het meer uren koelvermogen dan ijs, gelpacks of ijsblokken. Ze kunnen ook opnieuw ingevroren en meerdere keren hergebruikt worden!

Omdat het ontworpen is om neutraal  te zijn is er geen sprake van de verbodsbepalingen en de kosten verbonden met het gebruik van droog ijs, dat nu is ingedeeld bij de gevaarlijke stoffen. In gehydrateerde toestand weegt de pad ongeveer 0.65kg. De hydratering duurt slechts enkele seconden per pad en wordt gedaan door de stoffen kant van het pad onder te dompelen in of te besproeien met water.
Eenmaal gehydrateerd kan de pad in een diepvries gelegd worden en zal hij volledig bevroren zijn in ongeveer 6/8 uur. Bij gebruik als een warm kompres, kan hij voor ongeveer 30 seconden in een gewone magnetron gelegd worden en hij is klaar voor gebruik.

 

kopen

OUR NEXT SHIPMENT OF THERMAFREEZE IS GOING TO BE MORE EXPENSIVE.
WE SHOULD BE ABLE TO HOLD THE EXISTING PRICES FOR THE NEXT FEW WEEKS WITH OUR EXISTING STOCK.